Aktuel skat - 1/1 dags (RS)

Dato og tid

Mandag d. 5. februar 2024 kl. 08:30 til 16:00

Tilmeldingsfrist: 
Søndag d. 4. februar 2024 kl. 12:00 (kurset er afholdt)

Lokation

Scandic Roskilde - Ved Ringen 2 - 4000 Roskilde

Pris

2.300 kr eksl. moms

Arrangør

Lokalgruppen

Kursusbeskrivelse

Kurset er et heldagskursus, hvor årets samlede nye skatteregler gennemgås, så både medarbejdere og chefer er godt rustede til den forestående regnskabssæson.

Målgruppen for kurset er primært revisorer og andre, der på tilsvarende vis beskæftiger sig med skatteretlige problemstillinger.

Undervisningen vil tage udgangspunkt i aktuelt stof og er tilrettelagt således, at problemstillingerne anskues med praktikerens øjne.

Når kurset er gennemført, har du styr på:

  • Årets samlede nye skatteregler
  • Du bliver klædt på til den kommende regnskabssæson


Kurset tæller 7 timer i kategorien “Anden relevant lovgivning og faglige standarder” (RS).

Underviser

Skatterevisor Martin K Jensen cand.jur,

Martin K. Jensen er cand.jur., skatterevisor og har en master i skat (MTL) og har været ansat hos Revitax siden 2004. Martin har i en lang årrække undervist i skatteret for studerende, revisorer og ansatte hos skattemyndighederne, herunder bla. på skatterevisoruddannelsen, den skattefaglige efteruddannelse, kommunomuddannelsen, manuduktion for studerende på cand.merc.aud. mv. Martin har i øvrigt været eksaminator, censor og forfattet eksamensopgaver. Herudover har Martin skrevet en række artikler i Tidskrift for Skatteret. I 2011 modtog Martin prisen Årets Skatterevisor.

Interesseret i et af vores andre kurser?

Lokalgruppen tilbyder obligatorisk efteruddannelse for revisorer.  Effektive kurser med højt fagligt niveau og praktisk tilgang.